pag DATOS TECNICOS

Habitatge tipus 'A'

Descarregar planols de la planta baixa
Descarregar planols de la primera planta

MEMÒRIA DE QUALITATS 

ESTRUCTURA: * De formigó i tancaments en fàbrica d'elements ceràmics amb cambra i aïllament projectat. * Envans interiors tipus Tainsa.

FAÇANA: * Acabada amb monocapa. * Tancament de lamel·les d'alumini, color gris, tipus venecià. * Fusteria de finestres: alumini lacat, color gris, tipus tecnal o similar amb doble envidrament amb cambra.

PAVIMENTS: * Parquet de fusta a tot l'habitatge, excepte cuina i banys de cortesia. * Banys de cortesia, ceràmica de porcellana. * Exteriors (terrasses i zones de pas) ceràmica antilliscament. * Al garatge formigó tintat en massa color a definir. * Escales exteriors en ceràmica antilliscant.

PORTES: * Interiors llises de fusta amb guarniment marqueteria acabat en envernissat setinat. * Porta d'entrada de fusta, exterior d'alumini gris, blindada. * Porta del reixat metàl·lic, motoritzada i amb comandament a distància.

INSTAL·LACIONS: * Preses de televisió i telèfon en totes les habitacions, saló menjador i cuina. * Preinstal·lació amb conducció i presa cega per a futures instal·lacions en totes les habitacions i saló menjador. * Aigua calenta sanitària amb acumulador de 150 litres. * Interruptors i endolls de gran qualitat i disseny.

BANYS: * Bany principal amb banyera d’hidromassatge i dos lavabos, wc i bidet. Paraments enrajolats de pissarra verda del Brasil. * Banys secundaris amb dutxa amb hidromassatge. Paraments enrajolats de pissarra verda del Brasil. * Banys de cortesia amb wc i lavabo. Paraments enrajolats de ceràmica. * Aixeteria monocomandament tipus M-2 de Roca. * Sanitaris tipus Roca model Dama.

MOBILIARI: * Armaris encastats de fusta, completament folrats, en totes les habitacions.

CUINA: * Enrajolats fins al sostre de ceràmica. * Paviment de ceràmica porcellana. * Mobiliari de cuina amb elements baixos i alts marca Santos. * Taulell de cuina de silestone. * Campana extractora d'acer inoxidable. * Placa de cocció de quatre focs de vitroceràmica. * Forn elèctric. * Forn de microones. * Rentavaixelles. * Aigüera d'acer inoxidable. * Instal·lació d'aigua per a poder instal·lar frigorífic tipus americà. * Zona de rentat amb safareig i preinstal·lació per a rentadora i per a assecadora.

COBERTES: * Planes no transitables, tipus coberta invertida. * Les transitables amb ceràmica antilliscant.

AIRE CONDICIONAT: * Sistema fred/calor amb bomba de calor, sectoritzat amb termòstat a cada planta Marca DAIKIN tipus Inverter.

ALTRES: * Escala interior folrada de fusta i barana d'acer inoxidable. * Acabat de parets interiors pintades al plàstic. * Alarma. Instal·lació d'alarma, amb dos comandaments a distància, amb volumètrics i una centraleta, amb senyal acústica exterior. Connexió a central d'alarmes mitjançant línia telefònica.

PISCINA: * Algunes cases tenen instal·lada piscina completa.

Descarregar planols de la planta baixa
Descarregar planols de la primera planta

Contacti'ns

Truqui'ns al Tel. 93 792 43 31
Enviï un Fax al 93 792 43 32